Ajuda
  1. HOME
  2. REGISTRE

HOME

Les opcions presents a la pantalla d’inici de RACC Educa són:

Botó per enviar un correu al servei d’administració de RACC educa.

En el cas de necessitar més informació podeu posar-vos en contacte amb l’Administrador de RACC Educa trucant al: 902197492 (de dilluns a divendres de 9 a 15h)

Ens permet canviar la llengua de RACC educa.
Per conèixer què és i què hi podem trobar a RACC Educa.
REGISTRE: Per accedir al formulari de registre de RACC Educa. Només es poden registrar els majors de 18 anys, en cas contrari el nen/a o el noi/a s’ha de fer registrar per un adult, sigui el seu docent/educador-a o el seu pare/mare o tutor.

AJUDA: On ens trobem en aquest moment

NORMES D'ÚS: Reglamentació d'ús per als usuaris/àries.

Zona d'accés a RACC educa per a usuaris/àries alumnes i per a usuaris/àries tutors/es que ja disposen de nom d'usuari i de contrasenya. Una vegada introduïdes el nom d’usuari i la contrasenya cal clicar l’opció Accedir.

REGISTRE

A RACC Educa només es poden registrar els majors de 18 anys, en cas contrari el nen/a o el noi/a s’haurà de fer registrar per un adult, sigui el seu docent/educador-a o el seu pare/mare o tutor-a.

En el cas de necessitar més informació podeu posar-vos en contacte amb l’Administrador de RACC Educa trucant al: 902197492 (de dilluns a divendres de 9 a 15h)

Per donar-se d’alta a RACC Educa cal:

1. Seleccionar l’opció de la Selecció de perfil, és a dir: docent/educador-a o pare/mare/tutor-a

2. Validar les opcions d’acceptació de les normes d’ús i de constatació que la persona que es registra és un major d’edat per poder continuar amb el registre.

3. Clicar sobre el botó Registre. 

A continuació s'han d'omplir les dades necessàries a la pantalla de sol·licitud de registre.
Quan s'han omplert totes les dades cal clicar sobre el botó Envia.
Si tot el procés s'ha realitzat correctament, apareixerà una pantalla de confirmació del registre.

Al mateix temps s’envia un correu a l’adreça de correu electrònic facilitada pel docent/educador-a o pel pare/mare/tutor-a amb les dades d'accés a la zona de gestió de RACC Educa (usuari/ària i contrasenya). Les dades es poden modificar amb posterioritat al taulell de control.

Tornar

 

 

 

 

Crèdits | Avís legal